Skip to main content

Mag het wat zachter?!
Je hebt je verheugd op het feest van je vrienden, je mooiste pak of jurk aangetrokken en je staat klaar met je glas wijn. Leuk, de feestvarkens al een tijdje niet meer gesproken en het belooft een mooie zomeravond te worden. Een perfect moment voor een feestje.

Dan wordt de band aangekondigd….BAM! De volumeknoppen gaan vol open, de band staat in het middelpunt vanaf de eerste tot de laatste noot en het geluidsniveau maakt dat je broekspijpen wapperen op de beat van de muziek. Mag het wat zachter?!
Herkenbaar, dit bovenstaande scenario?

– Groot in enthousiasme en klein in volume!
– Wensen verschillen
– Het is maar hoe je t hoort…

Groot in enthousiasme en klein in volume!

Jazeker mag het iets zachter. Graag zelfs! Alle formaties van Something Else passen het geluid aan op de sfeer van het feest en op jullie wensen. Wij zijn een aanvulling op het tuinfeest of de bruiloft. We staan niet in Ziggo Dome met een eigen concert. We passen ons dus aan! Sfeervolle muziek, lekker dansbaar of juist achtergrondmuziek. Alles kan.
Zo kun je nog genieten van je glas wijn, een gesprek en leuke muziek van Something Else als aanvulling op het geheel.

Wensen verschillen

Sommige mensen houden van luide muziek en de ander is er juist overgevoelig voor. Toch kunnen wij inspelen op de sfeer van de avond en verschillende muziekstijlen neerzetten. Daarbij passen wij altijd ons volume aan. Bij een boeking stemmen we altijd af wat jullie wensen zijn. Daarom staan we bij de ene receptie volop dance classics te spelen of bij een andere borrel juist jazz nummers te zingen. Ook op het feest zelf kijken we welke muziek er gewenst is en waar gasten op reageren. We zijn dus flexibel!
Bekijk hier het repertoire van Something Else

Het is maar hoe je het hoort

Het is geen sexy onderwerp, maar het moet even. Met een gehoorapparaat naar een feest gaan is echt geen pretje. Het apparaatje versterkt alles uit en dan is luide muziek van de band een kwelling. Juist voor deze -vaak wat oudere- groep gasten is het prettig dat een band een lager geluidsvolume heeft.

Kan Something Else de verschillende wensen rondom volume dan wel tegemoet komen? Jazeker wel. Wanneer wij optreden is het volume voor de gasten dichtbij luid genoeg om te genieten van of te dansen op onze muziek, en zacht genoeg voor de groep gasten die verderop staat en een praatje maakt.
Zo krijgt iedereen het volume naar wens te horen!
Lees hier hoe je de juiste band voor jullie feest kiest