Skip to main content

Help, de band heeft geannuleerd! En nu?
Je moet er toch niet aan denken wanneer je je trouwdag viert, een grootse dag hebt gepland, je 50e verjaardagsfeest en de band belt dat ze niet komen.
Paniek! Een nachtmerrie die uitkomt voor menig feestvarken.

Bij het plannen van een feest heb je op sommige dingen geen invloed: het weer, ziekte en gebeurtenissen in de persoonlijke sfeer. Maar soms is men ook vergeten een goede overeenkomst of contract met de band af te sluiten en dan sta je met lege handen…..

Zo krijg ik een paar keer in het jaar een paniektelefoontje: “Help, onze band heeft geannuleerd! En nu? Is Something Else nog beschikbaar en kunnen jullie nog iets voor ons betekenen?”

Ja, gelukkig kunnen we vaak nog iets voor jullie betekenen!

Something Else bestaat uit verschillende samenstellingen, muzikanten en wel 5 zangers/zangeressen. In veel gevallen kunnen we jullie uit de nood helpen met een andere muziekformatie. Zo kan het feest gelukkig doorgaan met een hele goede vervangend duo/trio of kwartet van Something Else.

En ja, soms overkomt het ons ook dat een van de bandleden ziek wordt.
Something Else heeft een vangnet waardoor en een vervangende muzikant of zangeres mee kan. Een invaller is altijd ingewerkt. We proberen zo goed mogelijk met jullie af te stemmen welke vervangende band jullie willen om de feestavond tot een succes te brengen.

Onze oplossingen:

– Al onze afspraken staan in een overeenkomst
– We hebben een groot netwerk aan muzikanten die per direct kunnen invallen
– We proberen zo goed mogelijk aan te sluiten met de nieuwe muziekformatie van jullie keuze
– In geval van nood proberen we binnen 24 uur alles rond en geregeld te hebben om jullie te ontzorgen.