Skip to main content

Sex(t), drugs and rock ’n roll.
Ik kijk Clemens nog even schuin aan. Bijna tijd om het podium te bestormen en het publiek wild te maken. Hij legt n lijntje coke neer, Ron slaat flinke slok wodka achterover en ik stuur mijn lover de deur uit na een laatste natte tongzoen….

Eeeeehm….Nee. Niet echt.
Ik zou graag in de mythe meegaan en jullie laten denken dat we het leven van Mick Jagger evenaren, maar helaas. Something Else is ook weer niet zó wild.
Verre van, vrees ik.

Hierbij een kijkje in onze keuken van sex(t), drugs en rock ’n roll

Sex(t)
Een sext is een muziekterm. Een interval. Niet zo sexy, maar wel waar.
Een sexy jurk, misschien? Meer gerelateerde voorbeelden heb ik niet.

Drugs
Ron is absoluut verslaafd aan koffie. Dat is wel de enige ‘drug’ die ik kan bedenken. Best handig wanneer we klaar zijn met ons optreden en Ron terugrijdt. Gooi koffie in die man en we komen veilig thuis. Liters per dag. Dus als hij op jullie feest speelt, bied ‘m dan even een bakkie pleur aan….

Taeke is een stuiterbal op zichzelf. Als je hem iets geeft, laat het dan alsjeblieft iets kalmerends zijn….
Vera gebruikt zeker poeder. Leuk, een brons kleurtje op haar wangen.
Clemens is het wildst van ons allemaal. Hij is verslaafd aan (tromgeroffel)……..groene thee…..

Late nachten
Op tijd vertrekken naar een optreden. Instrumenten, installatie en kleding mee. Naar Groningen, Breda of Den Haag rijden. Op bouwen, voorbereiden op het optreden, 4 x 45 minuten optreden en plezier maken. Apparatuur weer afbreken, terug rijden naar huis.

Feesten
Veel plezier maken tijdens ons optreden, leuke gasten, mooie feesten en blije mensen!

Rock ’n roll
En wanneer ik dan moe en voldaan thuis kom na een heerlijk optreden, dan gooi ik mijn microfoontas in de hal en de kleding bij de was. Ik trek mijn rock uit, ‘n roll ik zo mijn bed in!