Skip to main content

Een grappige anekdote:
Laatst had ik een klant aan de telefoon die een van onze live video’s had bekeken. De klant vertelde dat de keuze niet Something Else was gevallen. De kledingstijl van de muzikanten sprak haar minder aan en daarom waren we niet geschikt voor hun feest.

Ik moest even een diepe frons onderdrukken.

“Mevrouw, mag ik u vragen, heeft u bij elke gelegenheid dezelfde trui aan?”
Het was even stil aan de andere kant van de lijn. “Nee, natuurlijk niet” klonk het licht geagiteerd.
Ik glimlachte. “Elk optreden passen we onze kledingstijl aan. Wij zijn soms zeer stijlvol gekleed en soms casual. Dit is afhankelijk van de wens van de klant en het type optreden.”

Dress to impress

Rotary Club diner, Lions Club feestjes, golftoernooien, recepties in een kasteeltuin….Allerlei gelegenheden waar het vaak gewenst is stijlvol gekleed te zijn. Dress to impress. Dit geldt voor gasten maar ook zeker voor ons.
Wij verschijnen in zwarte pantalon en wit overhemd. Dit kan zelfs nog aangevuld worden met een colbert en stropdas. Ook we kiezen een cocktail dress of juist een avondjurk (die jurk voor de zangeres dan, hè..).

Casual

Is er een casual kledingstijl gewenst? Dat kan. Misschien geven jullie een strandfeest, huisfeestje of is een casual kledingstijl meer jullie ding. Natuurlijk passen wij ons aan! Een mooie pantalon met kleurrijk bedrukt overhemd. Misschien zelfs een spijkerbroek wanneer je dit passender vindt.

Met andere woorden, kijk iets breder naar een live video van Something Else. Veel is naar wens aan te passen, zo ook de kledingstijl van de muzikanten.
Kijk hier naar onze live video’s met stijlvolle en casual kleding