Gastenboek

We horen graag van u
Lof natuurlijk het allerliefst ๐Ÿ˜‰

In het gastenboek hieronder lees je hoe tientallen opdrachtgevers het hebben ervaren dat Band Something Else aanwezig was op hun bruiloft, receptie, feestje of andereย feestelijke gelegenheid. Wij vonden het geweldig aanwezig te zijn bij zoveel bijzondere momenten! Van de opening van een bedrijfspand in Groningen tot een verjaardag in Utrecht, van een bruiloft in Amsterdam tot een zakelijke borrel in Brabant, ook voor ons is het iedere keer weer heerlijk om te mogen optreden.
We hebben een prachtig beroep, vind je niet?!

 

Je kunt je ervaringen met Band Something Else delen door een bericht te plaatsen in het gastenboekย onder de knop “Schrijfย een nieuw bericht”.

Gastenboek van Something Else

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.232.88 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
104 berichten.
Jorn en Yvette uit Ruurlo
Wij zijn nog druk bezig met bedankjes sturen op dit moment en wilden jullie ook nog eens heel erg bedanken voor de geweldige avond die jullie ons gebracht hebben.
We hebben echt genoten. Er zijn ook veel mensen die ons vragen of wij nog een band weten aangezien ze weten dat wij net getrouwd zijn dus we hebben zoveel mogelijk over jullie geroemd en iedereen verwezen naar jullie website.

Ook de avond zelf was iedereen erg enthousiast over hoe jullie het deden.
Dus nogmaals bedankt!!
Groetjes Jorn en Yvette
Jos en Erica uit Eefde
Hallo Ron en Suzan,

Kippevel, ontroerd, prachtig; dit zijn de woorden die wij hebben voor jullie muziek tijdens onze kerkdienst!! Wij hebben er, samen met onze familie en vrienden, erg van genoten!

Bedankt!!
Veel liefs Jos en Erica
Loek en Madelon uit Arnhem
Onze eerste ontmoeting met Something Else was in โ€œDe Kromme Disselโ€ in Heelsum tijdens een kerstdiner. We waren dermate enthousiast dat we ze gevraagd hebben om voor ons te spelen tijdens ons huwelijk op 3 september 2005 in Zuid-Frankrijk.

Gedurende het weekend hebben ze zowel in โ€œHotel de Parisโ€ in Monaco als op het strand in Menton voor ons opgetreden.
Mede door dit optreden zijn beide dagen voor ons, en voor onze gasten onvergetelijk geworden.

Something Else speelt de juiste muziek op de juiste momenten: rustige achtergrond muziek voor ons in โ€œHotel de Parisโ€ maar swingende Latin-muziek op het strand! Het was รฉรฉn groot feest!

Madelon en Loek
Wesley en Dorothe uit Angeren
Hallo muzikanten,

Wesley en ik hebben ontzettend genoten van onze trouwdag.
Alles klopte gewoon en zo ook jullie muziek in de kerk.
Jullie hebben prachtig gezongen en gespeeld. En wat leuk wat je deed met het liedje van Paul de Leeuw om daar Angeren bij in te voegen i.p.v. Rotterdam, zo werd het liedje nog meer van ons.

Ook vonden we het laatste lied heel leuk dat jullie dan achter ons aan liepen de kerk uit. Het was een wat losser lied met het klappen. Je kon je er ook goed op uit leven. Heel leuk!

Erg bedankt.
Wesley en Dorothรฉ