Gastenboek

We horen graag van u
Lof natuurlijk het allerliefst ๐Ÿ˜‰

In het gastenboek hieronder lees je hoe tientallen opdrachtgevers het hebben ervaren dat Band Something Else aanwezig was op hun bruiloft, receptie, feestje of andereย feestelijke gelegenheid. Wij vonden het geweldig aanwezig te zijn bij zoveel bijzondere momenten! Van de opening van een bedrijfspand in Groningen tot een verjaardag in Utrecht, van een bruiloft in Amsterdam tot een zakelijke borrel in Brabant, ook voor ons is het iedere keer weer heerlijk om te mogen optreden.
We hebben een prachtig beroep, vind je niet?!

 

Je kunt je ervaringen met Band Something Else delen door een bericht te plaatsen in het gastenboekย onder de knop “Schrijfย een nieuw bericht”.

Gastenboek van Something Else

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.132.132 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
104 berichten.
Ingeborg uit Valkenburg
Hallo Suzan en mannen,
Ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor jullie optreden bij het feest van mijn ouders in Valkenburg.
Het was helemaal geweldig, zoals jullie op de situatie konden inspelen.
Erg goed!
Van jullie muzikaliteit heb ik ook enorm genoten en je hebt een prachtstem! Ook mijn ouders en alle gasten die ik na het feest heb gesproken waren heel enthousiast over jullie.
Nogmaals bedankt. Het was mede dankzij jullie een onvergetelijk feest!

Hartelijke groeten,
Ingeborg
Nathalie & Rogier uit Sneek
Beste Suzan en band,

Wij, Nathalie en ik, wilden jullie nogmaals ontzettend bedanken voor het geweldige feest. We hebben mede door jullie een dag beleefd welke voor ons met een 10 en een griffel de geschiedenisboeken in gaat.
De gehele dag is zo soepel verlopen met een afsluiter waar we U tegen zeggen. Jullie hebben de sfeer zo goed vertaald in jullie repertoire.
Iedereen was er weg van. Wij hebben heerlijk gedanst en zalig naar jullie geluisterd terwijl we aten. Echt ontzettend bedankt voor jullie inzet en het feest wat jullie ervan hebben gemaakt. Met vriendelijke groet,
Nathalie & Rogier
Alex en Jessica uit Etten-Leur
Hallo bandleden,
Wij willen jullie via deze weg enorm bedanken voor het verzorgen van de muziek op onze bruiloft (07-06-2007).
Het was helemaal top en iedereen heeft zich prima vermaakt.
Ondanks de hitte werd er veel gedanst op de muziek die jullie speelden.
Iedereen die wij tot nu toe gesproken hebben, waren zeer te spreken over jullie! We kregen reacties als: "Wat een goede band! Waar komen ze vandaan?" of "Wat kan die zangeres goed zingen"

Kortom: iedereen inclusief wij zelf hebben onwijs genoten!

Mede dankzij jullie was onze bruiloft enorm geslaagd. BEDANKT!
Liefs Alex en Jessica
Frans & Dorothรฉ uit Doetinchem
Hallo Suzan en band,

We hebben echt enorm genoten van jullie muziek. Doordat het eten wat uitliep, was het voor jullie misschien een kort optreden, maar voor ons was het precies goed.
Kort maar heftig: direct lekker swingen.

Ik heb veel complimenten gekregen โ€˜over de bandโ€™, variรซrend van โ€˜wat kan die zangeres mooi zingenโ€™ tot โ€˜wat een breed repertoireโ€™ en โ€˜wat een lekkere muziekโ€™.

Het optreden van Frans vond ik geweldig, al had ik wel een vermoeden het verraste me toch. Ik heb heerlijk kunnen dansen, vooral op de disco nummers.

Hartelijke groet,
Dorothรฉ

*(Suzan schrijft: Frans en Dorothe hebben voor elkaar gezongen. Dit hebben zij met mij geoefend en dat was een grote verrassing. Frans wist niet dat Dorothรฉ iets van plan was en Dorothe niet van Frans, althans wel een vermoeden...)
Lianne en Pieter Jan
Beste Suzan en de rest,

Wij vonden onze trouwfeest (maar ook de rest van de dag) fantastisch! Jullie hebben echt super gespeeld en ook erg goed de zaal "aangevoeld".
Van de aanwezigen alleen maar positieve reacties.

Groeten,
Lianne en Pieter Jan