Gastenboek

We horen graag van u
Lof natuurlijk het allerliefst ๐Ÿ˜‰

In het gastenboek hieronder lees je hoe tientallen opdrachtgevers het hebben ervaren dat Band Something Else aanwezig was op hun bruiloft, receptie, feestje of andereย feestelijke gelegenheid. Wij vonden het geweldig aanwezig te zijn bij zoveel bijzondere momenten! Van de opening van een bedrijfspand in Groningen tot een verjaardag in Utrecht, van een bruiloft in Amsterdam tot een zakelijke borrel in Brabant, ook voor ons is het iedere keer weer heerlijk om te mogen optreden.
We hebben een prachtig beroep, vind je niet?!

 

Je kunt je ervaringen met Band Something Else delen door een bericht te plaatsen in het gastenboekย onder de knop “Schrijfย een nieuw bericht”.

Gastenboek van Something Else

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.232.88 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
104 berichten.
Inge Wester uit Wijchen
Dag Suzan,

Mijn 50e verjaardag is een zeer geslaagd feest geworden. Dit kwam door de prima locatie, lieve mensen en de muzikale omlijsting door het trio van de Band Something Else. Het juiste volume en de sfeer, maakten dat men elkaar kon verstaan, luisteren en dansen. Veel gasten waren aangenaam verrast door jullie. Dank jullie wel.

Met vriendelijke groet,
Inge Wester
Johan en Marijke uit Druten
Beste Suzan,

We hebben een heerlijk feest gehad, wat mede te danken was aan jullie gezellige trio. Fijne, dansbare muziek op een aangename geluidssterkte, zodat er ook nog kon worden gepraat. Als we nog eens iets te vieren hebben, weten we waar we moeten zijn!
Hans de Ruiter uit Benthuizen
Beste Suzan,

Wij hadden een feest voor 75 personen georganiseerd in het Land van Belofte, een zeer idyllische plaats. Het optreden van jullie guitarist was een groot succes. Precies wat wij gehoopt hadden. Gelukkig was het weer ook goed, dus resultaat was een geweldige avond.
Hans de Ruiter
Alette uit Zeist
Hoi Suzan,
We wilden jullie nog even nogmaals bedanken voor de muzikale bijdrage aan ons feest zaterdagavond. Jullie muziek maakte ons feest - samen met de heerlijke gerechtjes van Elaine - helemaal af! Heel veel dank daarvoor.
Bijgaand nog een paar fotoโ€™s. Niet van de allerbeste kwaliteit trouwens, maar ik vond ze zo leuk omdat op deze fotoโ€™s zo goed te zien is dat jullie er zelf ook echt lol in hadden! Dat was te merken en werd zeer gewaardeerd. Niet alleen door ons, maar ik hoorde het ook van onze gasten terug.

Hartelijke groeten,
Alette, ook namens Frans-Jozef!
Inge Spijkman uit Laren
Wat een ongelooflijk gezellig, leuk en goed duo.
Spel en zang zo mooi! Een prachtige omlijsting van een onze team-BBQ/tuinfeest; na drie sessies nog een vierde; het was een feestje; nummers op aanvraag; meezingen & dansen.
Ontzettend bedankt, ook jij Suzan!