Gastenboek

We horen graag van u
Lof natuurlijk het allerliefst ๐Ÿ˜‰

In het gastenboek hieronder lees je hoe tientallen opdrachtgevers het hebben ervaren dat Band Something Else aanwezig was op hun bruiloft, receptie, feestje of andereย feestelijke gelegenheid. Wij vonden het geweldig aanwezig te zijn bij zoveel bijzondere momenten! Van de opening van een bedrijfspand in Groningen tot een verjaardag in Utrecht, van een bruiloft in Amsterdam tot een zakelijke borrel in Brabant, ook voor ons is het iedere keer weer heerlijk om te mogen optreden.
We hebben een prachtig beroep, vind je niet?!

 

Je kunt je ervaringen met Band Something Else delen door een bericht te plaatsen in het gastenboekย onder de knop “Schrijfย een nieuw bericht”.

Gastenboek van Something Else

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.120.150 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Jan en Babs van Overdam uit Lisse
Suzan, Bub en Ron, zondag 1 juli 2018, 'smiddags om 14.00 uur precies:

een schitterende, stralende, zonnige dag met jullie sfeervolle, echt uitstekend uitgevoerde muzikale bijdrage(er zaten drie conservatorium opgeleide familieleden- contrabas, basguitaar en zang in de tuin (!! vol lof over jullie!! Wij wilden hen graag nu eens als gast hebben, zodat ze dit keer niet hoefden te spelen op een familiebijeenkomst)) maakte ons 50 jarig huwelijksjubileum bij ons thuis, zowel binnen als buiten echt tot een gouden feest. Wij en de 150 gasten vonden het heerlijke muziek, qua geluidsniveau precies op het babbelende en soms meeswingende publiek afgestemd: fantastisch. Geen overlast voor de zondagsrust van eventuele buren. De meeste waren trouwens uitgenodigd om mee te genieten. Een feestelijk, blij gevoel daardoor. We hebben jullie helemaal van het oosten naar het westen laten komen. Jullie voelden de sfeer direct aan. Zelfs onze kleinkinderen van 9 tot 22 jaar vonden het gaaf. En er was een kleine van anderhalf jaar bij die niet kon ophouden met swingen op jullie muziek. Kortom jong, 20, 30. 40, 50, 60, 70 en vier 80 plussers, vriend en familie, vinden jullie geweldig. Heel veel dankjewel ook voor het gebruik van de microfoon voor de lange(ik kan het tenslotte maar een keer benoemen) toespraak van een blijde Jan en Babs uit Lisse.