Gastenboek

We horen graag van u
Lof natuurlijk het allerliefst ๐Ÿ˜‰

In het gastenboek hieronder lees je hoe tientallen opdrachtgevers het hebben ervaren dat Band Something Else aanwezig was op hun bruiloft, receptie, feestje of andereย feestelijke gelegenheid. Wij vonden het geweldig aanwezig te zijn bij zoveel bijzondere momenten! Van de opening van een bedrijfspand in Groningen tot een verjaardag in Utrecht, van een bruiloft in Amsterdam tot een zakelijke borrel in Brabant, ook voor ons is het iedere keer weer heerlijk om te mogen optreden.
We hebben een prachtig beroep, vind je niet?!

 

Je kunt je ervaringen met Band Something Else delen door een bericht te plaatsen in het gastenboekย onder de knop “Schrijfย een nieuw bericht”.

Gastenboek van Something Else

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.120.150 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Ben Velthuis uit Barneveld
Hoi Suzan, Bub en Ron,
Bij deze wil ik jullie namens de hele club nogmaals bedanken voor de muzikale begeleiding van onze feestavond. Op dit moment is het alweer een ruim een week geleden dat we in Hoeve Sparrendam te Hoevelaken ons Tweede Lustrum hebben gehouden. En nog steeds dwalen onze gedachten terug naar die mooie avond die we toen mochten beleven.
Door heel veel leden werd bij ons geรฏnformeerd van; 'wie zijn die muzikanten eigenlijk' We hebben met genoegen jullie namen en uiteraard die van de band doorvertelt.
Mede dank zij jullie is de avond een succes geworden.
Als er weer een feestje gebouwd moet worden dan staan we bij jullie weer op stoep.
Nogmaals onze hartelijke dank en een graag tot ziens.
Een groet namens de SGB,
Ben V.