Gastenboek Band Something Else

In het gastenboek hieronder lees je hoe tientallen opdrachtgevers het hebben ervaren dat Band Something Else aanwezig was op hun bruiloft, receptie, feestje of andereย feestelijke gelegenheid. Wij vonden het geweldig aanwezig te zijn bij zoveel bijzondere momenten! Van de opening van een bedrijfspand in Groningen tot een verjaardag in Utrecht, van een bruiloft in Amsterdam tot een zakelijke borrel in Brabant, ook voor ons is het iedere keer weer heerlijk om te mogen optreden.
We hebben een prachtig beroep, vind je niet?!

Je kunt je ervaringen met Band Something Else delen door een bericht te plaatsen in het gastenboekย onder de knop "Schrijfย een nieuw bericht".

Gastenboek van Something Else

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.144.75.212 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
101 berichten.
Sali en Rens uit Zwolle
Beste Bandleden,
Afgelopen 27 september 2013 zijn wij in het huwelijksbootje getreden en daarbij hebben jullie ons een fanatische feestavond bezorgd die wij niet gauw zullen vergeten!!
Op basis van de filmpjes van jullie site hadden wij al een goede indruk van jullie muzikale kwaliteiten, maar die verwachtingen hebben jullie die avond ver overstegen!!
Wij zullen jullie zeker aanraden bij andere stellen die van plan zijn een bootje te bouwen.
Hartelijke groeten,
Sali en Rens
Marjan en Wim uit Heiloo
Hallo Something Else band,
Zaterdag 14 juli vierden wij ons 25 jarig huwelijksfeest. Wat hebben wij en onze gasten genoten van jullie muzikale invulling.
Het tussen de gasten spelen maakte er een unieke huiselijke sfeer van. SUPER Bedankt! Een echte aanrader.
Groeten Marjan & Wim
Fam. Eekhout uit Wassenaar
Op zaterdag 22 juni 2013 speelde Something Else op ons tuinfeest. Wij en onze gasten hebben genoten van deze fantastische band!
Ze voelden feilloos aan welke songs en welke geluidssterkte voor ons gezelschap passend was en zorgden voor een prettige en ontspannen achtergrond van ons feest!
Eric en Ingeborg uit Ermelo
De band voldeed volledig aan onze verwachtingen. Gelijk ontstond er een gezellige ongedwongen sfeer op onze bruiloft van 1 juni 2013.
En voor ieder wat wils: genieten van de muziek, een praatje maken met elkaar met de muziek op de achtergrond, maar ook meezingen en dansen op de dansvloer.
We hadden gekozen voor een verrassingsnummer op het einde. Dat is ook een aanrader. Het werd een intiem en sfeervol einde.
Ook de gasten waren vol lof.
Suzan en bandleden, heel erg bedankt voor jullie mooie muzikale bijdrage! Wanneer we weer een feestje hebben dan weten we jullie te vinden.
De Voogt Naval Architects uit Haarlem
Donderdag 4 juli hebben jullie gezorgd voor de achtergrondmuziek tijdens onze borrel.
100 jaar bestaan we dit jaar en mede door jullie is de borrel fantastisch geweest. Uiteindelijk is er ook nog gedanst .
Voor herhaling vatbaar!