Gastenboek Band Something Else

In het gastenboek hieronder lees je hoe tientallen opdrachtgevers het hebben ervaren dat Band Something Else aanwezig was op hun bruiloft, receptie, feestje of andereย feestelijke gelegenheid. Wij vonden het geweldig aanwezig te zijn bij zoveel bijzondere momenten! Van de opening van een bedrijfspand in Groningen tot een verjaardag in Utrecht, van een bruiloft in Amsterdam tot een zakelijke borrel in Brabant, ook voor ons is het iedere keer weer heerlijk om te mogen optreden.
We hebben een prachtig beroep, vind je niet?!

Je kunt je ervaringen met Band Something Else delen door een bericht te plaatsen in het gastenboekย onder de knop "Schrijfย een nieuw bericht".

Gastenboek van Something Else

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.83.192.109 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
101 berichten.
Henk Zwinkels uit Kamerik
Hoi Suzan,

Nogmaals dank voor de 'muzikale omlijsting' van onze bruiloft. Het is voor ons een onvergetelijke dag geweest en dat was zeker ook te danken aan de sfeervolle muziek. Veel complimenten over jullie gekregen van onze familie, vrienden en andere gasten.

En dan het volgende. Mijn zus heeft zaterdagavond al met je gesproken over de 60 jarige bruiloft van onze ouders op 25 oktober aanstaande.
Zou je me hiervoor een voorstel kunnen doen uitgaande van het 'trio'.

Graag je reactie.
Henk Zwinkels
Daniรซlla en Claudio uit Brummen
Via deze weg willen wij jullie bedanken voor de heerlijke muziek tijdens onze bruiloft op 15-5-2015.
Wij en onze gasten hebben zeer genoten van de avond!
Bianca uit Amsterdam
Ik ben nog steeds in een roes na mijn superleuk verjaardagsfeest (op 5 april 2015).
Dit vooral dankzij de goede muziek en het gevoel voor sfeermaken van jullie band.

Suzan en de mannen jullie waren geweldig!!! Ik heb veel complimenten gekregen over de avond en het ging in het bijzonder over de reuzegezellige sfeer die er is gecreeerd door jullie.
Heel veel dank hiervoor. Ik denk dat ik jullie nog wel vaker zal tegen komen in Amsterdam ( veel vrienden waren nl heel enthousiast over jullie).
ThanX
Sylvana uit Heelsum
Goede avond Suzan,

Ik wil jou en de band graag hartelijk bedanken voor een zeer geslaagd kerstdiner gisteravond.

Ik heb vele leuke en positieve reacties mogen ontvangen op zowel de muzikale bijdrage tijdens het diner als de swingende feestavond! Deze complimenten wil ik graag even overbrengen. De voetjes gingen letterlijk goed van de vloer!

Verder wil ik jullie graag fijne feestdagen wensen en een goed 2015!
Groet Sylvana
Madelon Barenbrug uit Den Burg Texel
Afgelopen 4e september 2014 hadden wij ons lustrumfeest op Texel, natuurlijk opgeluisterd door, inmiddels, onze huisband Something Else.
Hieronder (een deel van) de tekst zoals die op onze site is verschenen, geschreven door Hans Terol.
Het was een FANTASTISCHE avond!
Veel liefs,
Madelon Barenbrug

Muziek is veelal persoonlijk, maar voor een lustrumfeest van de NVGJ hoeven we ons daar geen zorgen over te maken. Immers, de band โ€œSomething Elseโ€ heeft op Moyland al vele (dans-)sporen achter zich gelaten na de interlands tegen Duitsland. Zangeres en haar drie begeleiders verplaatsen zich regelmatig om de aanwezigen van dichtbij prachtig toe te zingen. Het wordt een groots dans-en muziekfeest, dat nog nooit eerder in het Texelse clubhuis is beleefd.

DANK, DANK, DANKโ€ฆ..SOMETHING ELSE